Een fantastische vakantie viert u natuurlijk in het Voyage Sorgun, vriendelijk personeel, geweldige service, goed animatieprogramma en voorzien van alle faciliteiten. Hier kunt u zich de hele dag optimaal vermaken, zonder dat u het resort af hoeft te gaan.

Uit de meest recente recensies over het Voyage Sorgun blijkt maar weer eens hoe de prijs kwaliteit verhouding gesteld is en dat is uitstekend. Jong en oud vermaken zich optimaal in dit mooi resort. De ligging is gunstig en ook nog eens in een rustige omgeving. Op het resort is er voor een ieder wat wils, dus als u nog op zoek bent naar een geweldige accommodatie voor een vakantie naar Turkije dan kunnen wij niets anders zeggen dan dat u dit fantastische resort moet boeken.

Wilt u een keer of meerdere keren naar het historische centrum van Side dan kunt u al voor 1 euro met de Dolmus naar het gezellige centrum. Side is een leuke badplaats waar u veel winkeltjes vind, voornamelijk kleding winkels en accessoire winkels. U kunt hier shoppen voor bijna niets, neem dus een niet gevulde koffer mee naar Side, maar neem wel een goed gevulde koffer mee terug.